(video, foto) Vitalie Damașcan a debutat la noua s-a echipa. FC Torino a învins cu scorul final de 4-0

Amichevole Torino Fc Vs Pro Patria
Foto: torinofc.it

Vitalie Damașcan a debutat pentru echipa FC Torino. Tânărul atacant moldovean la înlocuit în a doua repriză pe atacantul Belotti care și-a trecut în cont o dublă. FC Torino a învins echipa Pro Patri pe teren propriu cu scorul final de 4-0.

Pentru echipa din Torino au marcat Lorenzo de Silvestri și Vittorio Parrgini, iar Belotti și-a trecut în cont dubla, vezi rezumatul meciului mai jos.

Moldoveanul a semnat contractul cu AC Torino în luna ianuarie 2018, însă a rămas să joace la Sheriff până în această vară. Iar începând cu ziua de astăzi, Vitalie Damașcan, este oficial jucătorul echipei italiene AC Torino. Suma transferului este evaluat la 1.5 milioane de euro.
Amichevole Torino Fc Vs Pro Patria

AC Torino a devenit campioană în Seria A de 7 ori. Ultima dată fiind în sezonul 1975-1976. În anul 1992 a jucat în finala Cupei UEFA împotriva celor de la Ajax. Echipa italiană a fost învinsă de olandezi cu scorul 2-2, grație golurilor marcate în deplasare. Meciul retur s-a încheiat cu scorul de 0-0.

La această echipă au evoluat așa jucători renumiți ca portarul englez Joe Hart, atacanții Amauri, Cristiano Lucarelli, Alvaro Recoba și Hakan Sukur.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente