Recomandări #diez. Pentru un sfârșit de weekend productiv și frumos alegeți cele mai bune evenimente

VOM22JS8RP

Dacă nu ați reușit să vă faceți un program pentru această zi de duminică, atunci noi îți venim în ajutor cu o listă de evenimente la care poți merge în ziua de 22 iulie. Orice weekend e sărbătoare, petrece-l frumos!

#Ziua #25 – Что делать с парками?

Cei de la OccupayGuguță continuă să organizeze evenimente utile și interesante pentru societate. De data aceasta aveți posibilitatea să participați la un dialog care are scopul de a rezolva problema parcurilor din Chișinău.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Galerie de Artă Modernă

Dacă sunteți o persoană creativă sau vreți să delectați privirea cu lucruri frumoase, atunci alegeți pentru acest sfârșit de weekend să vizitați o galerie de artă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Film „Проповедник с пулеметом”

Dacă îți plac filmele, discuțiile și să stai cât mai mult în aer liber, atunci pentru seara de duminică alege să mergi la cinema în aer liber la Grădina Botanică.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Laura Bodorin Live Session

Duminica seara, pe terasa mare la Uptown cafe vă puteți delecta cu muzică bună interpretată de Laura Bodorin și acompaniată de prieteni.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Sunday BARbecue l DJ Kyrilloff

În cea mai frumoasă zi a săptămânii, Duminică, la mijloc de iulie când suntem în căutare de refugiu la natură și barbecue mai ales, sunteți invitați la Sunday Barbecue în stil BarBar! Grătar și muzică de calitate, mashup de companii prietenești, porumb copt, toate vă așteptă în centrul capitalei la terasa Boho pe covoare moldovenești cu vin de casă!

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente