(foto) Prințul George a împlinit cinci ani. Cum arată fotografia oficială de la ziua sa de naștere

_102637777_47ccfbb7-6207-459a-8f97-60efad361e87

Palatul Kensington a dat publicităţii o nouă fotografie oficială a prinţului George, cu ocazia împlinirii de către acesta a vârstei de cinci ani, informează London Evening Standard.

În imaginea dată publicităţii cu o zi înaintea aniversării, micul prinţ poate fi văzut afişând un zâmbet larg şi încrezător, în timp ce stă cu mâinile la spate, având pe fundal un zid din cărămidă, scrie agerpres.ro.

George, fratele mai mare al prinţesei Charlotte (3 ani) şi al prinţului Louis (aproape 3 luni), poartă o cămaşă albă, cu tiv albastru şi pantaloni de culoare închisă.

_102637743_georgebday
Ultimele 12 luni au fost unele extrem de pline pentru George, de la terminarea primului său an şcolar până la prezenţa, alături de străbunica sa, regina Elisabeta a II-a, în balconul Palatului Buckingham, cu ocazia manifestărilor prilejuite de ziua acesteia de naştere.

Conform informaţiilor apărute în presă, viitorul rege şi-ar petrece ziua de naştere în Caraibe, unde părinţii săi, William şi Kate, i-ar fi dus pe cei mici într-o vacanţă pe insula exclusivistă Mustique.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut în aripa Lindo a spitalului St. Mary’s din Londra, la 22 iulie 2013, şi şi-a făcut prima apariţie publică la doar o zi după naştere, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale.

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a, George va fi cel de-al 43-lea monarh în linia succesorală începută de William Cuceritorul, dacă va domni după Prinţul de Wales, care va fi urmat de William.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente