Filme, discuții și concerte. #diez vă recomandă cele mai utile evenimente pentru ziua de sâmbătă, 21 iulie

friends-having-fun-in-falling-confetti_23-2147651884

Cea mai așteptată zi din săptămână – sâmbăta, îți oferă o gamă de oportunități pentru a te relaxa de la jobul sau treburi personale. Alegeți ce îți este mai aproape de suflet și odihnește-te la maxim.

#În voia sorții

gf

Adrift se bazează pe adevărata poveste a doi marinari pasionați care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983. Tami Oldham și Richard Sharp nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată. În urma furtunii, Tami se trezește din starea de inconștiență găsindu-l pe Richard grav rănit și barca lor în ruine, fără mijloace de comunicare.

#Infernul din zgârie-nori

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distirbuției noii producții marca Legendary – Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.

4

#Pub Crawl Chișinău

Descoperiți veselia de noapte în Chișinăul tău îndrăgit. Ia-ți prietenii și vino la The Chisinau Pub Crawl. Biletul costă 25 de euro. Sunteți așteptați la Revolution Pub la 9 seara (str. București 67, Chișinău). Detalii despre eveniment găsiți aici.

#Summer Party #4

Sunteți bineveniți  și în această sâmbătă să petreceți o seară cu elemente de gastronomie și muzică de calitate. Amestecul de Midii și Creveți, preparat în fața ta, se va servi cu Chardonnay-ul parfumat de la NOVAK Winery, oferit în dar la fiecare porție.  Așadar, fructele de mare și bluesul constituie formula perfectă pentru o seară de neuitat. Rezervări la nr. 068023330. Vino la Rozmarin Cafe (Ștefan cel Mare și Sfânt 202). Detalii găsiți aici.

#La La Play Voices

Asociația Muzical-Corală în parteneriat cu UNICEF, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și East European Foundation lansează un proiect pilot de incluziune muzicală „La La Play Voices”. 20 de copii din 12 raioane ale țării vor forma un cor, însușind 8 lucrări musicale în cadrul unei reședințe artistice în perioada 15-21 iulie. Corul, reprezentând diversitatea etnică și socială a Moldovei, va susține pe 21 iulie un concert extraordinar la Sala cu Orgă alături de Moldovan National Youth Orchestra, formată din tineri muzicieni din Moldova, România, Ucraina, Rusia, Germania.

Programul muzical va conține lucrări de Biber, Pärt, Haydn, Mozart, Mosiiciuc, Spătaru, Lazarencu, Țurcan, Ungur, Vilka, Lennon, Jackson. Dirijor – Cristian Spătaru.  Concertul începe la 19.00 și este cu intrare liberă. Detalii găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente