(foto, video) Un enot a fost surprins cățărându-se pe arborii din Capitală. Unde poți găsi noua artă urbană marca Chișinău Is Me

6

Ne-am obișnuit deja cu pisicile și veverițele care obișnuiesc să se cațăre pe copaci. Artiștii proiectului de artă urbană Chișinău Is Me au hotărât să diversifice amalgamul de cățărătoare și au „adus” la Chișinău, un enot curios. Noul desen îl puteți găsi pe bulevardul Dacia. 

„Dacă enotul își dorește ceva, va ajunge neapărat la acel lucru, chiar dacă va fi atârnat sub tavan. Lor le place să se cațăre în diferite locuri retrase. Deci, să nu vă mirați dacă veți întâlni un enot cățărat pe un copac, pe bulevardul Dacia”, spun artiștii de la Chișinău is Me.1 2 3 4 5 6 7

Potrivit pictorilor enotul este o primă experiență în ceea ce ține de pictarea pe copaci, astfel tinerii au demonstrat o dată în plus că arta nu are hotar. „Nu am mai făcut așa ceva. Noi ne-am gândit că nu numai elementele obișnuite din peisajul orașului pot primi o viață nouă, ci și copacii pot fi pictați și putem crea imagini interesante pe ei”.

Chisinau is ME este un proiect nonprofit de artă urbană, realizat de compania Simpals în parteneriat cu CAPAROL Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente