Diaspora își dă întâlnire la Chișinău. Cum te poți înscrie la Offline-ul grupului „Adoptă un vot”

3-25

Grupul „Adoptă un vot” organizează cea de-a III-a ediție a Offline-ului la Chișinău, pe 18 august 2018. Tema acestei ediții este „Implicarea civică a diasporei în campania electorală pentru Alegerile Parlamentare din 2018”.

În urma rezultatelor obținute la Offline-urile anteriore care au avut loc în martie și august 2017, reprezentanții din diaspora împreună cu concetățenii de acasă, s-au mobilizat pentru organizarea celei de-a treia ediții care va avea loc la Chișinău, pe 18 august în incinta localului Generator HUB.

Offline-ul este un eveniment civic și împărtășește viziunea comunității „Adoptă un vot” de a contribui prin acțiuni concrete în vederea dezvoltării și democratizării societății din Moldova. Participanții vor putea să se implice direct în proiectele şi acțiunile care au fost inițiate la edițiile anterioare dar și să vină cu idei și propuneri noi pentru îmbunătățirea situației actuale din țară.

Această ediție se va axa în principal pe alegerile parlamentare din acest an. Subiectele care vor fi abordate țin în special de provocările pe care le aduce campania electorală și de organizarea următoarelor alegeri parlamentare.

Deasemenea, diaspora împreună cu membrii „Adoptă un vot” au realizat în luna iunie curent o conferința de presă unde aceștia au cerut CEC-ului să asigure dreptul la vot și au formulat o serie de recomandări în vederea unei mai bune organizării a alegerilor din acest an. Din păcate, CEC-ul a respins majoritatea recomandărilor. Din acest motiv, organizatorii evenimentului și participanții vor face și un protest în weekend-ul Offline-ului, dată exactă va fi comunicată ulterior, după înregistrarea participanților. Toate persoanele interesate de acasă și din diaspora sunt invitate să participe la acest Offline.

Acesta este un eveniment autofinanțat, fiecare participant fiind responsabil de achitarea taxei de participare, care va fi anunțata până pe dată de 15 august iar achitarea se va putea efectua direct la eveniment. Pentru a participa la acest eveniment este necesar să vă înscrieți accesând următorul link.

Nu uitați dată limită de înregistrare este 5 August 2018!

Mai multe detalii aflați pe ACEST site sau pe grupul de Facebook: Adopta un vot!

Taguri: #CEC Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente