Recomandări #diez. Evenimente pentru 18 iulie, o zi de miercuri cu cer înnorat

pexels-photo-592940
Foto: Tobi

Ziua de miercuri promite să vină cu cer înnorat. Dacă te-ai plictisit de rutina zilnică, echipa #diez îți propune o serie de evenimente la care să mergi atunci când mercurul din termometre trece indicele de 27 de grade Celsius. 

# Ceaiul de la ora 5 pentru democrație

Image may contain: text

Absolvenții Programului de burse Chevening vă invită la primul ,,Ceai de la ora 5 pentru democrație”! Programul de burse Chevening susține de ani buni tinerii lideri cu în a studia un an în orice Universitate din Marea Britanie. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Desen Animat „Zootopia”

Image result for zootopia

Pe data de 18 iulie, în Grădina Botanică va fi proiectat desenul animat „Zootopia”. Proiecția va fi în limba română sub cerul liber. Mai multe despre eveniment vedeți pe pagina de Facebook. 

# Calculul și contabilizarea salariului+ IPC 18

Image may contain: one or more people and text

Acest seminar se adresează celor care au cunoștințe în contabilitate și/sau finanțe, cum ar fi: contabili, studenți de la economie, liberi profesioniști, antreprenori. Mai multe despre seminar găsiți pe pagina de Facebook. 

# TAG

Image may contain: 5 people, people smiling, outdoor

Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni concurează într-o variantă necenzurată a jocului de-a prinselea. Aceștia își riscă pielea, serviciu și relațiile pentru a ieși învingători. Când puteți viziona filmul vedeți pe Facebook. 

# Tools for Political Journalism

Image may contain: 1 person, textDigiComNet și OccupyGuguta sunt foarte încântați să vă invite la atelierul „Instrumente pentru jurnalismul politic”, organizat de Ziga Vrtacic – Director General al DJND, Slovenia. Despre eveniment vezi mai mult pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente