Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un început de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-669010
Foto: rawpixel.com

Începeți săptămâna cu cele mai frumoase și utile evenimente. Echipa #diez a selectat câteva evenimente care cu siguranță vă vor face începutul săptămânii cât mai frumos.

# Digital civil society and mobile apps for better journalism

Image may contain: 1 person, text

Află mai multe despre aplicațiile mobile și cum acestea pot fi utilizate efectiv în munca de zi cu zi a jurnaliștilor. Evenimentul va avea loc la Propaganda Cafe, la ora 18:00. Speakerul principal va fi ZZiga Vrtacic. Mai multe vedeți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Lelița Franța revine să joacă Sârba la Palanca

No automatic alt text available.

Un grup de muzicieni renumiți din Franța, în colaborare cu instrumentiști moldoveni, oferă concert gratuit cu un vast program de muzică clasică basarabeană. Evenimentul începe la 18:00, mai multe găsiți pe Facebook. 

# Film „До встречи с тобой”

Image result for me before you

„Me before you” este un film romantic complex. Pelicula urmează să fie proiectată la cinematograful în aer liber de la Grădina Botanică. Începutul e preconizat pentru ora 21:00. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Квиз в самом центре столицы

Image may contain: text

Tradițional la Old Bus are loc quizul de marți pentru vorbitorii de limbă rusă. Quizul începe la ora 19:30, iar prețul de participant este de 40 de lei. Întrebările curioase urmează să vă incite și să ofere o porție bună de mâncare pentru creierul vostru. Vezi pe Facebook cum îți înscrii echipa la quiz. 

# Omul Furnică şi Viespea 2

Image may contain: 5 people

Scott Lang ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri, celei de a deveni super erou și tată.  Despre proiecție vedeți mai mult pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente