Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un sfârșit de weekend cât mai reușit

jason-blackeye-330969-unsplash

Pentru ca un weekend să fie frumos până la capăt trebuie completat cu evenimente frumoase. Așa cum v-am obișnuit venim cu o listă de recomandări pentru orice gust și vârstă. Alege evenimentul potrivit și fă-ți zilele de vară memorabile!

Fiesta Mexicana – Yard Sale 15.07.2018

Pe 15 iulie sărbătorim fiesta în Chișinău! Coloratul, gustosul și magicul Mexic cu tequila, cactuși, burrito, tortilla de porumb, piñata, chitări și libertate totală! Vino în fustă colorată, pune mergele în trei rânduri, sombrero și flori în păr! Trage-ți o mustață ca cea a lui Danny Thejo- și sprâncene ca la Frida Kahlo, dansează flamenco, mușcă din lime, reprivește «From Dusk Till Down» și teme-te de Chupacabra. Și nu uita poncho pentru seară!
YARD SALE Fiesta Mexicana – cea mai nebună zi din această vară! Nicio regulă! Doar distracție și plăcere! Pentru o asemenea zi, vacanța merită amânată!

Mai multe detalii găsești AICI!

#PARTY TIFF | Concert Via Dacă


După patru zile intense, pline de filme extraordinare, emoții, fiori și pop-corn, mergeți la Uptown cafe,unde veți discuta despre TIFF Chișinău, ediția III, o să sărbătoriți încă o ediție reușită a celui mai mare festival de film din România la Chișinău și o să faceți toate astea ascultându-i pe minunații de la Via Dacă.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente