Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o zi frumoasă de vineri

evenimente

Este sfârșit de săptămână și v-am pregătit o serie de evenimente interesante, pentru ca să petreceți clipe frumoase alături de cei dragi.

#TIFF Chișinău, ediția III

tiff

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai mare festival de film din România, revine la Chișinău, în perioada 12-15 iulie. Cele mai așteptate titluri ale anului, premiere, proiecții în aer liber și workshop-urile dedicate cinefililor vor transforma Chișinăul, timp de patru zile, în capitala filmului. Cea de a III-a ediție TIFF Chișinău va fi găzduită de Cinematograful Odeon, scuarul Liceului „Gh. Asachi” și Cinema Buiucani. Mai multe detalii despre festival AICI.

#MILO – tabără de robotică – Turul 1 și turul 2

robotica

Dacă copilul tău are vârsta între 7-9 ani și este pasionat de științele exacte și roboți, atunci tabăra de vară ,,Mailo” se potrivește ideal pentru el. Mia multe detalii despre eveniment AICI.

#Socializing RoofTop Party

party

Dacă vrei să petreci o seară de vineri într-o atmosferă placută, atunci Funky Mamaliga Hostel îți dă la dispoziție o terasă pe acoperiș cu o priveliște draguță. Organizatorii au pregătit un playlist chill care va fi pe fundal, tu doar trebuie să vii cu dispoziție bună. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

#Friday the 13th party| DJ Malagamba

friday

Vineri 13 nu e motiv să stai în casă, din contra poți să te distrezi așa cum nu ai mai facut-o niciodată. Iar Friday the 13th party este este petrecerea tocmai perfectă pentru a demostra acest lucru. Mai multe detalii AICI.

#TechnoProtestPermanent

guguta

După o săptămână de muncă și discuții serioase, protestul vă invită în weekend. O scurtă notă de techno patriotism va veni de la Mircea și Cezar, care vor mixa un pic de techno cu protomanele și dabke. Apoi Plah&nuke va arunca atmosfera în aer cu acid techno și acidcore. Iar pe final vă va delecta cu ritmurile sale de deep techno Andrej Ranogajec. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente