Tinerii din Moldova pot participa la un forum internațional de leadership. Grăbește-te să te înregistrezi

95

Tinerii cu vârsta între 24-35 de ani sunt invitați să participe la forumul„Tbilisi Transformational Leadership Forum (TTLF) 2018”. Scopul acestui proiect este să creeze un program de leadership pentru tinerii din parteneriatul estic (PE) și din 4 țări membre UE în vederea îmbunătățirii cunoștințelor despre transformările politice și ecomonice, despre situația politică și de securitate din zona PE.

Data limită de înscriere la Forum este 7 septembrie. Organizatorii vă cer să expediați o scrisoare de o pagină în care să vă motivați prezența la acest proiect. De aceea, sunteți rugați să expediați CV vostru în limba engleză și 2 persoane de referință la adresa [email protected]. Includeți următorul text în subiectul scrisorii: „TTLF 2018 – Application”.

Locul desfășurării: 25-30 noiembrie Tbilisi, Georgia. Februarie 2019 – Stockholm, Suedia.

Programul reprezintă o platformă unică unde începătorii liderii vor putea face schimb de experiență și vor putea obține o pregătire practică pentru a-și dezvolta cunoștințele și competențele. La acest eveniment vor fi prezenți speachmeni din guvern, centre de analizăe, întreprinderi, organizații internaționale și din mediul academic. Aceștia vor oferi tinerilor cunoștințe elocvente despre despre unele aspecte importante legate de evoluția dinamicii politice, sociale și economice în statele membre ale UE, precum și în țările Parteneriatului estic.

Cine poate participa:

#Programul oferă doar 2 locuri pentru tinerii din fiecare țară. Aceștia trebuie să demonstreze calitățile de lider, interesul sporit în legătură cu PE.

#Participanții pot lucra în structurile guvernamentale, în centrele de analiză, la universitate, în sectorul privat sau în ONG-uri;

Cheltuielile pentru deplasări, trai și mâncare vor fi acoperite de organizatori.

Mai multe detalii despre Forum le aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente