Recomandări #diez. Evenimente frumoase la care poți merge joi, 12 iulie

T55DZBQCR6-920×613

Se apropie weekendul și din acest motiv poți începe să te distrezi cu prietenii și familia. Echipa #diez a selectat câteva evenimente care te vor face să te simți ca într-o zi de odihnă.

#TIFF Chișinău, ediția III

Tifff

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai mare festival de film din România, revine la Chișinău, în perioada 12-15 iulie. Cele mai așteptate titluri ale anului, premiere, proiecții în aer liber și workshop-urile dedicate cinefililor vor transforma Chișinăul, timp de patru zile, în capitala filmului. Cea de a III-a ediție TIFF Chișinău va fi găzduită de Cinematograful Odeon, scuarul Liceului „Gh. Asachi” și Cinema Buiucani. TIFF Chișinău își propune să devină un eveniment anual cu tradiție în Republica Moldova, care să aducă în fața publicului cele mai importante producții recente lansate și premiate în festivaluri, precum și succese de casă, un motor important în susținerea și promovarea cinematografiei locale și un formator al generației tinere. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Drumul Fructelor 2018. La cules mure

fructe festiiva

Drumul Fructelor este o campanie socială de promovare a consumului de fructe autohtone de sezon, de susținere a producătorilor agricoli din Moldova și de încurajare a agroturismului local. Campania se află la al treilea an de activitate. Edițiile dedicate pomușoarelor sunt organizate în parteneriat cu proiectul AMIB, cu susținerea fundației HEKS Moldova. Deplasările organizate pe plantații sunt gratuite pentru toți și au scopul de a crea o punte de legătură directă între producători și consumatori. Mai multe detalii despre campanie puteți găsi AICI.

#Pub Quiz: Cel mai bun Quiz!

quiz astazi

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Europa League: FC Petrocub – NK Osijek

europa league asdsa

FC Petrocub va debuta în preliminariile Ligii Europei. Formația din Hîncești se va confrunta cu NK Osijek din Croația, în turul I preliminar.  Meciul se va disputa pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 20:00. Mai multe detalii vezi AICI.

#HOTEL TRANSILVANIA 3: MONŞTRII ÎN VACANŢĂ

hoZc70rbHaVD50Q5jSMUvr7VSXi

Hotel Transylvania 3 (2018) îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing. Mavis îl surprinde pe Dracula cu o călătorie de familie pe un vas de croazieră de lux, astfel încât să-și poată lua o pauză de la a oferi celorlalți propriile vacanțe la hotel. Prietenii lui Dracula nu pot rezista tentației de a mearge și ei. Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont atunci când Dracula o întâlnește pe misteriosa căpitan de navă, Ericka. Acum, este rândul lui Mavis să joace rolul părintelui supraprotectiv, ținându-l pe tatăl ei și pe Ericka la distanță. Puțin știu însă că interesul său amoros „prea frumos pentru a fi adevărat” este de fapt un descendent al lui Abraham Van Helsing, un vechi dușman al lui Dracula și al tuturor celorlalți monștri.

Hotel transilșvania Hotel transilșvania1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente