(foto) Finala Campionatului Mondial de Fotbal se apropie. METRO te pregătește pentru o experiență de neuitat

final-campionat-fotbal-reduceri

Fanii fotbalului așteaptă cu nerăbdare deznodământul Campionatului Mondial de Fotbal din acest an. Lupta este strânsă și precum s-a demonstrat, imprevizibilă. METRO susține fanii fotbalului și dorește să le propună o ofertă ce le va permite să vizioneze fotbalul și pe timp de ploaie.

Avantajele fotbalului vizionat acasă:

Fotbalul vizionat acasă poate fi o adevărată plăcere dacă este privit în companie cu prietenii în jurul unu ecran mare. METRO pune la dispoziție clienților săi, televizoarele NEI cu reducere de 500 lei. Acestea vă garantează calitatea bună a imaginii și sunetului, datorită diagonalei de 152 și 124 cm și a sistemului audio de 2×8 W.

oferte-televizoare-moldova

Televizorul deține sloturi pentru cele mai populare conexiuni. Aveți posibilitatea să vă folosiți de conexiuni USB, HDML, CL+, SCART și coaxială.

Pe lângă faptul că veți avea posibiltatea să stați confortabil împreună cu familia și prietenii, avantajul fotbalului de acasă este siguranța. Această siguranță vă este oferită datorită faptului că nu sunteți dependent de condițiile meteorologice și de starea emoțională a altor microbiști.

Secretul unei seri de fotbal ideale constă, atât în ceea ce vedeți, dar și cu cine. De aceea, prietenii vor fi mereu deschiși a veni la un meci cu atmosferă potrivită.

Berea și snack-urile întotdeauna au deținut secretul cum să ademenească și să mențină spiritul de susținere a iubitorilor de sport. METRO își bucură  cu reduceri la bere și snack-uri. Acum poți procura marca preferată de bere la reducere și să împarți momentul cu cei dragi. Bergenbier, Carlsberg, Beck’s, Oboloni, Heineken sau clasicul Chișinău te așteaptă pe rafturile reci ale frigiderului. Peștele va adăuga microelemente și savoare berii servite.

Snack-urile precum chipsuri, alune, pop-corn, pesmeți și multe altele sunt la mare căutare. Cum semifinalele și finala sunt pline de reprize adăugătoare, trebuie să îți faci rezerve de acum. Profită de prețurile mici de la METRO.

Fotbalul poate deveni o distracție pentru orice familie, dacă știe cum să se folosească de așa ocazie corect. Fiecare membru al familiei devine în acest mod o verigă în atmosfera de  încredere ce se creează. METRO susține prin produsele sale orice eveniment care are importanța pentru fiecare dintre noi.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente