Recomandări #diez. Pregătește-ți umbrela și mergi miercuri, 11 iulie, la cele mai frumoase evenimente

pexels-photo-797853
Foto: atahan demir

Temperaturile aride de vară fac loc ploilor de scurtă durată și cerului înnorat. Dacă nu știi unde să mergi pe acest timp, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente. 

# Expoziție de fotografie „În ochii lor, ai medicilor”

Image may contain: one or more people and closeup

În ochii lor vedem grijă fără margini, ore lungi de muncă, povești de viață, sclipirea micilor victorii și a marilor miracole medicale. În ochii lor rămân reflectate încrederea, speranța și bucuria vindecării miilor de pacienți. În ochii lor descoperim persoana din spatele măștilor chirurgicale, halatelor, aparatelor – omul care salvează vieți. Mai multe despre proiect și unde îl puteți viziona vedeți pe Facebook. 

# DRAFT vă adună – Campionatul Lumii la Fotbal

Image may contain: 5 people, people smiling, text and outdoor

Cât ține FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018, Draft invită toți microbiștii și amatorii de bere bună să rezerveze masele pentru a viziona meciurile. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Almaz Isacov, lecție publică

Image may contain: skyscraper and text

Situația invalidării alegerilor locale din Chișinău și pericolul demolării cafenelei Guguță, este una simptomatică și poate fi observată și în alte orașe post-sovietice. Simptomele unor astfel de procese pot fi înțelese când sunt analizate printr-o perspectivă teoretică. În prezentarea sa, Almaz Isacov va explica o astfel de perspectivă teoretică, bazată pe teorii sociale și lucrul laboratorului SI. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Film „Анонимные романтики”

Image result for „Анонимные романтики”

Un film despre dragoste în aer liber. Ce poate fi mai frumos? Filmul va fi proiectat în Parcul Grădina Botanică. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# TAG

Image may contain: 5 people, people smiling, outdoor

Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni joacă de-a prinselea, o variantă necenzurată a acestui jos. În decursul lunii ei își riscă pielea, serviciul ți relațiile, toate pentru un singur scop, de a ieși învingător. Mai multe vedeți pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente