„Real Madrid va fi mereu casa ta”. Ronaldo a fost transferat oficial la Juventus Torino

cc

Presa spaniolă anunță la unison că Real Madrid și Juventus s-au înțeles pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Portughezul va deveni jucătorul campioanei Italiei. Într-un comunicat de presă Real Madrid comunică faptul că a fost de acord cu transferul.

„Real Madrid comunică faptul că, în răspuns la cererea expresă a lui Cristiano Ronaldo, a fost de acord cu transferul acestuia la Juventus Torino. Real Madrid vrea să-i mulțumească pe această cale unui jucător care a demonstrat de mai multe ori că este cel mai bun din lume și care a făcut parte din poate cea mai strălucită perioadă din istoria clubului nostru. Pe lângă trofeele câștigate în cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost un exemplu de dedicație, responsabilitate și talent, scrie digisport.ro. 

El a devenit de asemenea cel mai bun golgheter din istoria lui Real, cu 451 de goluri în 438 de meciuri. În total, a cucerit 16 trofee, incluzând 4 Ligi ale Campionilor, trei dintre ele la rând. În tricoul lui Real, a câştigat în plan individual 2 Baloane de Aur şi trei Ghete de Aur, pe lângă o serie de alte premii. Pentru Real Madrid, Ronaldo va fi mereu un mare simbol şi un reper pentru generaţiile următoare. Real Madrid va fi mereu casa ta”, au scris madrilenii pe site-ul oficial

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente