Ronaldo o alege pe „Bătrâna Doamnă”. Transferul portughezului o va costa pe Juventus 220 de milioane de euro

uu

Cristiano Ronaldo își petrece ultimele zile ca jucător al celor de la Real Madrid. Marca, scrie că Juventus și clubul madrilen au demarat negocierile pentru transferul portughezului.

„Campioana Italiei a început negocierile pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Juventus îi oferă acestuia un contract pe 4 ani cu salariu de 30 de milioane, iar clubului Real îi pune pe masă 120 de milioane de Euro, clauza contractuală”, scrie publicația spaniolă.

Și presa din Italia scrie că relația Cristiano Ronaldo – Florentino Perez este una total compromisă. Tuttosport notează că trei cluburi se bat pentru lusitan: PSG, Manchester United și Juventus. Conform sursei italiene, Ronaldo ar fi tentat de „Bătrâna Doamnă”.

Jurnalistul spaniol Josep Pedrerol a anunțat in emisiunea El Chiringuito că negocierile pentru transferul lui Ronaldo au ajuns la un „agreement”. Potrivit acestuia, transferul o va costa pe Juventus 100 de milioane de euro, iar Cristiano Ronaldo va primi un contract de 120 de milioane in 4 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente