(video) YouTube introduce abonări cu plată și posibilitatea de vinde mărfuri personalizate direct de pe canal

youtube

YouTube a anunțat introducerea noilor schimbări, care îi ajută pe creatori să câștige bani pe platformă. Astfel, abonarea la unele canale va fi cu plată și va fi disponibilă procurarea mărfurilor personalizate ale youtuberului direct de pe platformă.

Google a declarat într-o postare de blog că va permite canalelor YouTube să ofere abonamente de 4.99 dolari pe lună pe care utilizatorii le pot cumpăra pentru a accesa conținut exclusiv. Caracteristica de abonament premium a fost disponibilă anterior doar pentru un număr limitat de creatori, care ar putea fi „sponsorizați” de utilizatori.

YouTube a colaborat, de asemenea, cu compania de mărfuri personalizate Teespring, pentru a permite creatorilor să vândă propriile mărfuri direct prin platformă. Anterior, canalele ar fi trebuit să includă un link către un furnizor extern pentru a cere abonaților să cumpere mărfuri. YouTube a spus că această caracteristică va fi disponibilă numai creatorilor din S.U.A. cu mai mult de 10.000 de abonați.

Compania introduce, de asemenea, un nou format pentru a publica videoclipuri, numite Premieres. Aceasta permite creatorilor să publice o legătură funcțională cu un ceas numărătoare inversă până în momentul în care ultima lor înregistrare este live și vizionarea inițială a videoclipului va fi sincronizată pentru toți spectatorii, astfel încât fanii și creatorii pot discuta despre el și pot reacționa în același timp împreună.

Prima poveste de succes din testul vânzărilor de mărfuri este acea a Joshua Slice a generat profit de peste 1 milion de dolari de pe personajul său, Lucas the Spider, care a vândut mai mult de 60.000 de păianjeni de pluș în 18 zile.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente