Recomandări #diez. Evenimente interesante și utile pentru ziua de marți, 26 iunie

V9NAVJAMYH
Foto: Rawpixel.com

E început de săptămână și vară în calendar. Indiferent de faptul dacă ești în vacanță, la muncă sau te gătești de examene, încearcă să-ți diversifici timpul și să obții cunoștințe noi și energie pozitivă. În acest sens echipa #diez vine cu o serie de recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 26 iunie.

#HRcoffeeTalk: Profilul Candidatului Potrivit

A devenit o tradiție ca o dată în lună, cea mai activă și practică comunitate HR din Moldova să se adune pentru a crea un schimb de experiență productiv și necesar dezvoltării noastre profesionale. De această dată organizatorii vă invită la un HRcoffeeTalk – unde ideile și soluțiile se prepară pe loc! Subiectul pus în discuție este Profilul Candidatului Potrivit – un instrument foarte important în procesul de recrutare și selecție a personalului.

Locația: Centrul de Ghidare în Carieră și Relații cu piața muncii al USM, str. M. Kogălniceanu 65.

Participarea este gratuită!

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Expoziție de fotografie „În ochii lor, ai medicilor”

Dacă ești plictisit de imaginile zilnice pe care le vezi, atunci mergi la Sala cu Orgă și delectează-ți privirea cu niște fotografii excepționale, realizate de fotograful Alex Iordache. Acestea aduc un mesaj social și vin să omagieze munca medicilor și sinceritatea.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Lanț uman împotriva torturii

La 26 iunie 2018 de Ziua Internațională de Sprijin a Victimelor Torturii, la 20.30, în scuarul Arcului de Triumf, Oficiul Avocatului Poporului organizează Acțiunea de comemorare a victimelor torturii și de solidarizare împotriva torturii „Lanțul uman împotriva torturii”. Evenimentul vine să atragă atenția opiniei publice asupra fenomenului de tortură, relelor tratamente, precum și a tratamentelor inumane și degradante la care pot fi supuse persoanele private de libertate.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#The Faces of Eve — Expoziție de Artă Сontemporană

Frumusețea artei de multe ori ajută să treci peste momentele complicate sau să-ți diversifici rutina zilnică. Prin urmare ai posibilitate să mergi la Galleria Concept Store și să admiri expoziția de picturi „The Face of EVE”.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#OCEAN’S 8: JAF CU CLASĂ 2D

Debbie, sora de mult înstrăinată a lui Danny Ocean, este absolut genială în planificarea minuțioasă a celor mai controversate infracțiuni. Însă pentru a-și etala adevărata măiestrie și calitățile excepționale, Debbie plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei anuale Met din New York. Numai că pentru a reuși să dea marea lovitură are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita și Constance. Deși extrem de versate și abile, fetele vor trebui să devină cât se poate de ingenioase pentru a ridica cât mai puține suspiciuni și a trece neobservate printre vedetele venite să participe la marele eveniment.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente