Învață pas cu pas cum să construiești o aplicație Android. Cum te poți înregistra la cursul organizat de Tekwill Academy

unnamed

Începând cu 3 iulie, Tekwill Academy lansează cursul Android Fundamentals. În cadrul cursului, veți învăța cum puteți, de sine-stătător, să parcurgeți pas cu pas, toate etapele – de la construirea unei aplicații Android până la plasarea acestea pe Google Play Store.

Android oferă o platformă de clasă mondială pentru crearea de aplicații și jocuri pentru utilizatorii de Android de pretutindeni.

Cursul marca Tekwill Academy, începe cu o introducere în limbajul Java, urmat de o serie de concepte de bază despre Android development. Gradual se introduc noțiuni tot mai complexe de care ai nevoie pentru a deveni un Android developer bun.

Teoria se îmbină cu practica pe tot parcursul modulelor, drept pentru care vei avea ocazia să participi la construirea unei aplicații Android de la zero, până la release build și publicarea ei pe Google Play Store. Tekwill îți pune la dispoziție și un laborator special pentru testarea aplicațiilor pe diverse dispozitive.

Limba de instruire: Română/Engleză.

Durata: Cursul are o durată de 3 luni, cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, marți și joi, între orele 19:00 – 21:00.

Cursurile se desfășoară în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova).

Înregistrează-te aici.

Mai multe detalii poți afla pe pagina oficială sau în evenimentul de pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente