Ai mâini dibace și ești pasionat de tehnologii? Participă la Maker Faire Rome – cel mai mare târg european de inovații

dsc_7973_web
Foto: Photo Credit: makerfairerome.eu

În perioada 12-14 octombrie, la Roma, Italia, se desfășoară a șasea ediție a Maker Faire Rome. Un spațiu unde invențiile creativitatea și resursele se întâlnesc, la târg pot participa entuziaști de toate vârstele, cu mai multă sau mai puțină experiență, și care vin din oricare domeniu de creativitate. Mai sunt zile numărate până la termenul limită, motiv pentru care vă oferim detalii despre cum puteți să participați.

Maker Faire Rome combină știința, tehnologia, divertismentul și businessul pentru a crea ceva nou. Este un eveniment organizat pentru a atrage participanții de toate vârstele, care-și pot prezenta la târg invenții rezultate din probleme cotidiene. Evenimentul va aduna sute de proiecte din întreaga lume, de la printere 3D, drone și roboți, până noi forme de artă, experimente culinare și multe alte atracții cu care nu ești încă familiar.

Mai mult de atât, la târg participanții vor interacționa, vor face schimb de idei, vor avea parte de diverse ateliere interesante. Maker Faire Rome este o platformă de creativitate și nu este limitată la business, dar este deschisă către toate tipurile de proiecte inovative, de la cele serioase și până la cele mai pline de imaginație.

dsc_7730_web
Photo Credit: makerfairerome.eu

Există mai multe modalități prin care puteți participa:

# Echipa de la școală

Dacă ești elev sau profesor, poți participa la secțiunea „Call for schools”. Proiectele selectate vor avea un ghișeu gratuit. Termenul limită – 30 iunie.

# Apel pentru makeri

Dacă ești un maker interesat să prezinți un proiect, să ții un atelier sau o prezentare, te poți înscrie aici. Termenul limită – 7 iulie.

# Nivel academic

Dacă ai un proiect academic sau o cercetare, la fel, o poți înscrie la târg. Termenul limită este 7 iulie.

# Partener

Dacă vrei să fii partener al proiectului, poți cumpăra un spațiu de expoziție. Contactează organizatorii la acest e-mail: [email protected].

Maker Faire Rome este a patra ediție europeană a evenimentului și este organizat de InnovaCamera, o agenție a Camerei de comerț din Roma. Evenimentul este printre cele mai mari de genul său, după „Area Bay” și „New York” în SUA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente