(foto) Messenger pentru mobil primește o nouă funcție. Care este aceasta

Facebook-Messenger-7-840×561
Foto: androidauthority.com

Aplicația messenger pentru mobil va primi o nouă funcție de traducere automată a mesajelor. Versiunea actualizată a aplicaţiei va fi livrată mai întâi utilizatorilor din Statele Unite şi Mexic, urmând ca şi alte limbi de circulaţie internaţională să fie suportate în curând.

Conversaţiile incomode cu prieteni şi contacte de afaceri de altă naţionalitate vor fi de domeniul trecutului pentru utilizatorii serviciului Facebook Messenger, aplicaţia pentru mobil urmând să propună traducerea în timp real a schimburilor de mesaje, scrie go4it.ro.

translate

Momentan, limitată la limbile spaniolă şi engleză, funcţia de traducere automată a conversaţiilor Facebook Messenger este disponibilă simultan pentru toţi participanţii la discuţie, fiecare primind traducerea mesajului în limba nativă. Pentru a evita apariţia de confuzii în cazul traducerilor inexacte, sunt prezentate simultan atât textul original dar şi versiunea tradusă a mesajului, lăsând utilizatorilor libertatea să apeleze la alte forme de interpretare pentru lămurirea situaţiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente