(foto) Angajații MAI au informat protestatarii despre corecta desfășurare a manifestațiilor

collage recomandaroiiidda

Polițiștii din cadrul serviciului „Dialog” au împărțit pliante în rândurile protestatarilor unde vin cu o serie de recomandări și informații cu privire la modul de desfășurare a evenimentului, recomandări și ajutor. Echipa „DIALOG”, este formată din angajați profesioniști din entitățile MAI și sunt echipați în vestă albastră cu inscripția „Diaolog Poliția”.

Serviciul este o modalitate de comunicare între polițiști și participanții la întruniri, asigurând astfel o transparență în activitatea poliției, fapt care va contribui la asigurarea încrederii și siguranței participanților la întrunire.

;

În vederea consolidării dialogului cu cetățenii și creșterii gradului de siguranță, Poliția îndeamnă toți participanții la manifestație să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică și să informeze polițiștii imediat ce observă un obiect suspicios, fie persoane dubioase, în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică, fie sunt martorii unei situații de destabilizare a ordinii publice la numărul 112 sau să anunțe cel mai apropiat polițist.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente