#diez vă recomandă cele mai interesante evenimente ale duminicii, 24 iunie

8534540-3×2-940×627

Ce planuri ai pentru ziua de duminică? Dacă nu te-ai decis, atunci echipa #diez îți sugerează următoarele evenimente la care să mergi singur/ă ori cu familia sau prietenii.

Labirint

La final de stagiune, Teatrul ”Geneza Art” vine cu o premieră incendiară, ce poartă semnătura inconfundabilă a regizoarei Daniela Burlaca. „Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. Spectacolul va începe la ora 19:00.

Prețul biletelor: 150 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746. Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate cu o zi înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare.

Summer Berry Fair – Târgul Pomușoarelor

Cel mai savuros târg urban de pomușoare locale și bucate cu pomușoare te așteaptă în Parcul Catedralei din Chișinău. Producători de mure, zmeură, coacăză vin cu roada direct de pe ogor, iar patiseri și bucătari vor fi bucuroși să îți împlinească pofta de deserturi, plăcinte, băuturi și bucate sărățele cu pomușoare. Copii vor avea parte de activități gratuite și animatori. Iar cei mai iscusiți patiseri te vor învăța în cadrul ateierelor gastronomice cum să gătește pomușoarele locale astfel încât să le păstrezi savoarea. Intrare este gratuită! Pagina evenimentului aici.

Ospățul Sânzienelor, ediția a V-a

Ia cu tine prânzul de acasă, îmbracă cea mai frumoasă cămașă tradițională pe care o ai și vino la cel mai mare ospăț cu miros de IE. Revista EA.md și Asociația KLumea te invită pe 24 iunie, de ZiuaUniversală a IEI, la cea de-a V-a ediție a „Ospățului Sânzienelor” – prânz de fete în ii care se ține pe iarba din fața Catedralei, chiar în centrul Chișinăului.

Ai garantate din partea organizatorilor socializarea, specialiști care știu să facă IE și te pot învăța și pe tine, mame care educă pruncilor din fașă încă dragostea pentru tradiții și multe ii. Cheamă gașca de prietene și savurați împreună gustul prânzului pe iarbă, purtând ii – așa precum strămoșii o făceau. Pagina evenimentului aici.

A 2-a etapă a Campionatului Național de Autoslalom

Federatia de Automobilism din Republica Moldova și BMW Club Moldova, vă invită pe data de 24 Iunie, la ora 11:00, la a 2-a Etapă a Campionatul Național de Autoslalom. Un eveniment sportiv unic, la care puteti vedea în acţiune cele mai performante automobile destinate curselor de circuit în Capitală. Competiţia va avea în or. Chişinău, şos. Hînceşti 70.  Pagina evenimentului aici.

Live Music by steepSax at Garden Palace

Pe 24 iunie Garden Palace Vă invită să petreceți o seară frumoasă în compania muzicii LIVE by Гадай Анатолий. Doar aici Veți savura din meniuri delicioase cu un pahar de vin aromat. Rezervă acum masa preferată la ora 079 803 803. Garden Restaurant & Terrace se află pe Str. V. Alecsandri, 8. Pagina evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente