Petrece ziua de sâmbătă, 23 iunie, alături de oamenii dragi. #diez vă recomandă super evenimente pentru toți

sommerfest-teaser-641

Mult așteptata zi de sâmbătă iată-iată e la ușă. Lasă-ți toate treburile pentru luni și programează-ți ziua asta pentru o aventură plină cu emoții la maxim. Iată ce evenimente echipa #diez ți-a pregătit.

SIAJ – lansare de EP & video clip

Pe 23 iunie ești invitat la concertul dedicat lansării primului EP și videoclip al trupei Siaj. Vino să fii parte a atmosferei pe care trupa gazdă o va crea în clubul Seven, alături de invitații speciali și prietenii săi, trupa Domino și FlashBlood.

Siaj s-a lansat în 2016, la Chișinău. Bandul a cântat la mai multe festivaluri precum IarnaRock, In Da Wood, RocknIasi, dinBasarabia, Seawolves Bike Fest și alte concerte în Moldova și România.

Biletele pot fi procurate online pe iTicket
Informații suplimentare aflați la nr. +37369056876 sau [email protected]

CLUB SEVEN se află pe str. București, 68. Pentru rezervare apelați la 0797 08 745.

Pagina evenimentului aici.

#Expoziție de fotografie „În ochii lor, ai medicilor”

Privirea medicului cuprinde o lume întreagă. În ochii lor vedem grijă fără margini, ore lungi de muncă, povești de viață, sclipirea micilor victorii și a marilor miracole medicale. În ochii lor rămân reflectate încrederea, speranța și bucuria vindecării miilor de pacienți. În ochii lor descoperim persoana din spatele măștilor chirurgicale, halatelor, aparatelor – omul care salvează vieți. În ochii lor pacientul este centrul universului.

Fotograful Alex Iordache organizează expoziția de fotografie „În ochii lor, ai medicilor” la Sala cu Orgă, cu începere la ora 10:00.

Pagina evenimentului aici.

#Festival Sushi

Achită 179 lei si mănâncă sushi cât dorești. Ești amator al bucătăriei japoneze? Îți place să descoperi gusturi noi? Atunci această oferta este pentru tine. În această sâmbătă vino la ,.Festivalul sushi’’, achită 179 lei și mănânci sushi cât poți. De asemenea, acolo vor fi multe surprise și un program interesant. Rezervarea meselor este obligatorie. Sună la numărul de telefon 060339884.

Festivalul va avea loc la Sushi live (Pușkin 41). Pagina evenimentului aici.

#Gelato Time!

E timpul pentru înghețată și nu una oarecare. Vino să înveți să faci cea mai delicioasă și sănătoasă înghețată din doar 2 ingrediente. Veți afla multe secrete și, cel mai important, vă veți distra din plin.

Distracția va avea loc la Winnie Pooh (str.Nicolae Testemițeanu 23). Pagina evenimentului aici.

#Curs de Actorie pentru copii

Dorești pentru copilul tău o exprimare libera şi coerentă?  EduCentru oferă cursuri de Actorie şi Oratorie, unde cei mici își dezvoltă abilitățile creative și libera exprimare în public.

Vino în fiecare sâmbăta, la 10:30, la sediul EduCentru, pe str. Studenţilor 9/17.

Rezervează un loc pentru copilul tău la nr de telefon 068 180 318, Cristina, sau completează formularul.

Preţul abonamentului lunar este 500 de lei. Preţul unei lecţii este 140 de lei. Toţi părinţii care îşi vor înregistra copiii la prima lecţie de probă, vor achita doar 80 de lei. Pagina evenimentului aici,

#Engleza de weekend (pentru copii 11 – 14 ani)

Cu ce se ocupa copilul Dvs în weekend? Doriți să petreacă măcar câteva ore pe zi util pentru dezvoltarea sa?  Înscrieți-l la ??????? ???? ?? ???????.

Indiferent dacă este la început sau deja are cunoștințe de limba engleză, cursurile de limba engleză de weekend:
#il vor ajuta să socializeze cu semenii săi;
#activități cu vocabularul și pe comunicare orală.

Prețul:
de 4 ori / lună = 350 lei
de 8 ori / lună = 500 lei

?????
Botanica, Str. Decebal 76 (clădirea Sigma) et.10, of. 1020 B

Pentru detalii și înregistrare sunați la numărul 067452245. Pagina evenimentului aici.

#Cocktail party

Bang Night Club (Petru Zadnipru 17) invită toți doritorii la o nouă petrecere extraordinară cu reduceri și distracție la maxim. Petrece o noapte întreagă într-o atmosferă excepțională. Pagina evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente