Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o zi frumoasă de vineri

evenimente

E sfârșit de săptămână, afară e cald și frumos. Și pentru că o zi de vineri nu poate să treacă oarecum, echipa #diez va pregătit câteva evenimente interesante pentru întreaga familie.

#Vegan Kids Fest

vegan

Primul festival din Moldova dedicat părinților și copiilor conștiincioși ce-și doresc o viață mai curată din punct de vedere al trupului, sufletului și conștiinței. Deschiderea festivalului va avea loc la ora 16.00. Mai multe detalii aflați AICI.

#Perfect Duet Aperol&Guitar

tucano

Dacă sunteți interesat să petreceți o seară cu muzică bună, atunci sunteți așteptala Tucano Coffee Costa Rica, str. Pușkin 15, la o seară specială, cu Aperol și Chitară. Mai multe detalii AICI.

#Friday Night Party

party

Serile de vară trebuie să le petreci cu gust.  Funky Mamaliga începe o nouă serie de evenimente care va avea loc în fiecare seară de vineri. Petrece weekendul într-o atmosferă relaxantă, cu muzică pe fundal și stai la povești cu prietenii. Mai multe detalii aflați AICI.

#Pregătire pentru Școală – Curs Intensiv

pregatire

Centrul Educațional pentru Copii INGENIUM organizează un program intensiv pentru preşcolari, care le oferă picilor cu vârsta între 6 -7 ani toată pregătirea şi încrederea necesară pentru a trece cu bine pragul şcolii. Detalii aflați AICI.

#Tangoteca

tango

Dacă sunteți pasionat de dansuri, atunci mergeți la Tangoteca. Evenimentul va avea loc vineri, iar ușile sunt
deschise pentru orice persoană pasionată Tango. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente