(video) Un tânăr din Moldova a protestat în fața Parlamentului European. A cerut ca regimul corupt din țară să nu fie tolerat

35629318_10216944059618232_3630614444620382208_n

Astăzi, la Bruxelles, un tânăr moldovean a protestat în fața Parlamentului European pentru a-și manifesta nemulțumirea față de hotărârea Judecătoriei Centru cu privire la invalidarea alegerilor din 3 iunie.  Sergiu Prisacaru a protestat de unul singur în fața legislativului european. Între timp mai mulți trecători l-au ajutat să ține pancarta, iar alții au făcut fotografii cu el.

Tânărul a venit cu un mesaj către Uniunea Europeană prin care solicită să nu tolereze regimul corupt din Moldova. Pe pancarta tânărului era scris „Țineți minte de Acordul de Asociere Republica Moldova–Uniunea Europeană?”.

Vă amintim că mandatul la funcția de primar al lui Andrei Năstase nu a fost validat de Instanță. Decizia a fost pronunțată de magistrata Rodica Berdilo de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru.

Mandatul lui Andrei Năstase urma să fie validat de către Judecătoria Chișinău, sediul Centru pe 15 iunie. Ședința însă a fost amânată pentru data de 18 iunie, ora 9.00, deoarece Andrei Năstase a fost găsit vinovat de justiție că ar fi încălcat Codul electoral deoarece a îndemnat cetățenii să iasă la vot în ziua alegerilor. Curtea de Apel Chișinău a decis, în urma unei contestații depuse de Partidul Socialiștilor, că îndemnul de participare la vot lansat de Andrei Năstase reprezintă agitație electorală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente