Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge într-o zi însorită de joi, 21 iunie

N991LT9LUP-920×611

Vacanța începe pentru mulți tineri care au avut de susținut examenele, iar pentru că după orice muncă trebuie să te relaxezi, noi îți propunem câteva evenimente la care poți să mergi să te odihnești împreună cu prietenii sau familia. Începe vacanța din plin și colectează cele mai tari aventuri ale aceste-i veri.

#Festivalul Nopțile Pianistice – ediția 16-a

Nopți de piano

Alianta Franceza din Moldova și Ambasada Franței invită doritorii  la cea de-a 16-a ediție a Festivalului International „Noptile pianistice din Moldova – Marea Neagra”.
Festivalul a fost lansat 16 ani în urma la inițiativa Alianței Franceze din Moldova, a Directorului Festivalului omonim din Aix en Provence (Franta) Michel Bourdoncle si a cunoscutului dirijor Valentin Doni. Varietatea programului, talentul și renumele artiștilor invitați, plasează aceasta manifestație printre evenimentele majore de muzica clasica a anului în R. Moldova. Mâine va avea loc prima seară a festivalului care este organizat la Sala cu Orgă cu începere de la ora 19:00. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Expoziție de fotografie „În ochii lor, ai medicilor”

35319051_1945193058864584_4964636088531419136_o

În acest an, ziua medicului a fost sărbătorită în toată țara pe data de 17 iunie. Pentru a aduce un omagiu „celei mai nobile și responsabile meserii din lume”, fotograful din Chișinău, Alex Iordache, a lansat o serie de portrete ale medicilor din Republica Moldova, care arată ce putem vedea „În Ochii Lor”. Expoziția va fi expusă la Sala cu Orgă, în perioada 21 iunie – 1 iulie. Mai multe informații vezi AICI.

#Pub Quiz în limba română: Absolute +18

35799288_10155631172674290_7119601840143990784_n

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Cupa Mondială 2018

JnpjPTEmaGFzaD00NzkwZDM0ZDU2MDMyYmMyNjAyMTRjNGZiZTAwOGEwNw.thumb_-1

Pe 14 iunie se dă startul celui mai important turneu fotbalistic din acest an. Îți place fotbalul? Vino cu prietenii pe stadionul virtual din Orășelul Sportiv Orange ca să urmărești pe marile ecrane cele mai tari meciuri și să susții echipele preferate. Orășelul sportiv este situat în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Mai multe informații găsești AICI.

#OCEAN’S 8: JAF CU CLASĂ

tim

Debbie, sora de mult înstrăinată a lui Danny Ocean, este absolut genială în planificarea minuțioasă a celor mai controversate infracțiuni. Însă pentru a-și etala adevărata măiestrie și calitățile excepționale, Debbie plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei anuale Met din New York. Numai că pentru a reuși să dea marea lovitură are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita și Constance. Deși extrem de versate și abile, fetele vor trebui să devină cât se poate de ingenioase pentru a ridica cât mai puține suspiciuni și a trece neobservate printre vedetele venite să participe la marele eveniment.

ocean ro
ocean ru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente