Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru miercuri, 20 iunie, o zi de vară cu mult soare

pexels-photo-875862
Foto: João Jesus

Vara vine cu mult soare și evenimente colorate. Dacă nu știi unde să mergi într-o zi obișnuită de miercuri, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente frumoase. 

# The Faces of Eve — Expoziție de Artă Сontemporană

Image may contain: 1 person, text

Galleria Concept Store te invită la Expoziția de Artă „Fețele Evei” a Victoriei Cozmolici. Intrarea este liberă. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook. 

# Concurs de lectură „Bătălia cărților”

Image may contain: text

La concurs vor avea loc două prezentări de carte. La 11.00 „Olguța și un bunic de milioane”, autor Alex Moldovan (copii) și la 13.00 „Zi după zi”, autor David Levithan (adolescenți). Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Căi eficiente în atingerea succesului personal și profesional

Image may contain: one or more people and text

Trainingul Căi Eficiente în Atingerea Succesului Personal și a Eficienței Profesionale, te va ajuta să identifici soluții practice, personalizate de dezvoltare personală și profesională. Trainingul are la bază studii științifice și aplicații practice, testate și aplicate de către trainer pe parcursul a 8 ani de experiență. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Game of Thrones – tabără de vară

No automatic alt text available.

Jocurile video… o pasiune a copiilor din ziua de azi care poate deveni profesia lor în viitor. Ce poate fi mai frumos decât omul care-și iubește profesia? La tabăra de vară „Game of Thrones” copii nu sunt simpli jucători, dar creatori de jocuri. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Vin britanicii

Image may contain: 4 people, people standing and suit

Un cuplu excentric de escroci britanici fuge la Los Angeles din calea unui gangster. Acolo, cei doi vor încerca să fure bijuterii, dar planul lor se lasă cu complicații neprevăzute, consecințe mortale și rezultate extrem de comice. Mai multe vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente