(foto) „Am fotografiat 5 luni”. Cum arată ochii medicilor din Moldova, într-un proiect fotografic realizat de Alex Iordache

Alex Iordache
Foto: Alex Iordache

În acest an, ziua medicului a fost sărbătorită în toată țara pe data de 17 iunie. Pentru a aduce un omagiu „celei mai nobile și responsabile meserii din lume”, fotograful din Chișinău, Alex Iordache, a lansat o serie de portrete ale medicilor din Republica Moldova, care arată ce putem vedea „În Ochii Lor”.

„Întreg proiectul este compus 11 sesiuni foto care s-au derulat pe parcursul a 5 luni și s-au transformat într-o expoziție frumoasă din 29 de fotografii. Mai jos poți vedea uniforma, neobișnuită pentru mine ca fotograf, pe care am purtat-o în toate sesiunile foto pe tot parcursul procesului fotografic la Medpark. Mama zice că mi-ar fi stat să fiu medic. ”, povestește Alex.

A explorat săli de operație, a cunoscut îndeaproape medicii și orarul încărcat al acestora, iar rezultatul lucrului de 5 luni a fost expus la Sala cu Orgă și va putea fi văzut până pe data de 1 iulie.

Mai multe povestiri ale fotografului și cum a decurs toate sesiunile foto, aflați de pe blogul acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente