Ce microbist ar refuza un meci de fotbal, o bere, o masă bună

oferte-promotii-preturi-reduse-bere-peste

S-a dat startul celui mai așteptat eveniment sportiv al anului – Campionatul mondial de fotbal 2018. Cu sufletul la gură, microbiștii așteaptă fluierul de început şi de sfârșit al fiecărui meci, ținând pumnii pentru echipa favorită. Tot ce contează acum este fotbalul. Încărcătura emoțională este maximă. Mult suspans şi multă adrenalină – sunt elementele care însoțesc acest spectacol fotbalistic.

Ai decis să urmărești meciul în oraș?

Dacă ești pasionat de fotbal, foarte probabil că vei dori să te alături prietenilor, iar în următoarele săptămâni competițiile o să te tragă afară din casă și o să te ducă în oraș, ca să privești meciurile. Atmosfera creată de suporterii diferitelor echipe este tare plăcută într-un bar sau la o terasă. Doar închipuie-ţi ce se întâmplă atunci când zeci sau sute de suporteri trăiesc la intensitate maximă fiecare moment, sar de pe scaune și se bucură la unison, la fiecare fază decisivă.

Microbiștii sunt așteptați în localurile capitalei, care au creat condiții pentru urmărirea live a meciurilor. Nu există terasă, pub sau club care să nu fi amplasat un TV sau un proiector pe care să se difuzeze CM 2018. Și cum preferințele suporterilor sunt strâns legate de prețul berii şi dimensiunea plasmei, acestea au pregătit oferte atractive: de la bere la metru (da, ai auzit bine), la promoții de genul: bere gratis pentru cei care ghicesc scorul corect. Paharele înalte și zvelte sau halbele pântecoase se vor ciocni la fiecare manevră bună, dar, mai ales – gol marcat. Cât despre TV-uri, fii sigur că vei obține o experiență complet diferită de cea de acasă. Chiar dacă ai strânge absolut toți amicii la tine acasă, nu s-ar compara cu emoțiile trăite în aer liber, la o terasă spațioasă, cu semeni la fel de entuziasmați de FIFA ca tine.

Ambientul este amenajat cu toate cele necesare pentru fi pe placul microbiștilor din Moldova, oferindu-le oportunitatea de a se relaxa şi de a urmări Campionatul de fotbal într-un cadru cât mai plăcut şi primitor. Televizoare de tip plasmă cu diagonala mare sau proiectoare video așezate strategic, mese şi scaune solide din lemn, bere rece din belşug în combinație cu un meniu variat ademenesc clienții. Și, desigur, concursuri și surprize!

Sau, totuși, alegi să vezi campionatul din comoditatea locuinței proprii?

Pe de altă parte, acasă parcă totul e mai dulce, cu cei dragi alături, cel puțin dacă persoana iubită este la fel de pasionată ca și tine de fotbal. O sticlă cu  răcoritoare și niște chipsuri pot însemna o seară ideală cu multe emoții și bucurii trăite chiar în sânul familiei!

Pe lângă ofertele special pregătite pentru profesioniști, METRO Cash & Carry Moldova vine și cu prețuri deosebit de mici pentru toți consumatorii la produsele de sezon: bere, chipsuri, pește afumat, pesmeți și alte snack-uri delicioase. Asta, dacă nu cumva ai hotărât să-ți procuri un nou TV, cu această ocazie! La METRO, îl poți alege pe cel mai bun, la bugetul de care dispui.

Iar dacă vrei să fii mai informat, îți recomandăm și să citești blogul METRO despre FIFA 2018 pentru a afla cele mai fierbinți curiozități despre acest eveniment unic prin angajament la nivel mondial, precum și la nivel de bugete, jucători ș.a.

Îți urăm vizionare plăcută și fie ca cei mai bună să câștige!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente