Andrei Năstase: „Tot acest proces de tergiversare nu este împotriva mea, dar a tuturor cetățenilor orașului Chișinău”

nastase

Astăzi, 18 iunie, magistrații judecătoriei Chișinău s-au întrunit într-o ședință pentru a valida mandatul primarului ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase. Ședința însă a fost din nou întreruptă. 

Astfel, acum câteva minute Andrei Năstase a susținut o conferință de presă, în care a vorbit de ce mandatul de primar al acestuia nu a fost validat.

„Aceste activități sunt ilegale menite să tergiverseze intrarea la primăria Chișinăului a candidatului care a fost votat de oameni. Cu toate acestea să nu pierdem speranța, suntem în stare să o ducem până la capăt. Un început bun, are și un sfârșit bun. Tot acest proces de tergiversare nu este împotriva mea, pentru că atunci când m-am angajat am știut că de greu va fi, procesul este împotriva locuitorilor Chișinăului, care așteaptă niște activități imediate”, a menționat Andrei Năstase.

De asemenea, Andrei Năstase a declarat că va fi primarul tuturor, iar ilegalitatea care se produce acum nu este doar împotriva acelor oameni care l-au votat, dar și a tuturor cetățenilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente