BAC 2018: Orarul sesiunii suplimentare a fost făcut public

BAC 2018 (22)

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat orarul sesiunii suplimentare de bacalaureat 2018. Potrivit acestui grafic, sesiunea repetată de bacalaureat va avea loc între 16 şi 20 iulie 2018.

În cadrul examenului de bacalaureat, elevii absolvenți urmează să susțină în mod obligatoriu probe de examen la limba de instruire, limba străină, iar în şcolile alolingve – la limba şi literatura română, dar şi un examen de profil – matematica pentru cei de la profil real; istoria românilor și universală pentru profilul umanist și proba de profil pentru candidaţii de la profilul arte, sport, tehnologic. În afară de disciplinele obligatorii, candidații la BAC vor susține și o probă de examen la o disciplină şcolară, propusă spre alegere dintr-o listă mai largă: geografie, fizică, chimie, biologie, matematică, istoria românilor și universală, informatică.

Orarul sesiunii suplimentare de bacalaureat

16 iulie (luni)– Limba de instruire;
18 iulie (miercuri) – Limba străină;
19 iulie (joi) – disciplina de profil Matematica (real), Istoria românilor şi universală (umanist), Arte (arte), Sport (sport);
20 iulie (vineri) – Examenul la solicitare (geografie, fizică, chimie, biologie, matematică, istoria românilor și universală, informatică).

 

Taguri: #BAC 2018
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente