Ești preocupat de economia din Moldova? Participă la un concurs de eseuri în limba engleză despre rolul tinerilor în lupta împotriva corupției

essay

Centrul de Resurse Americane este în căutare de tineri talentați, participanți ai concursului de eseuri „The role of youth in fighting corruption”. Aceasta este o oportunitate de a-ți face vocea auzită și de a participa la două ateliere de lucru despre scrierea creativă.

Concursul de eseuri are două scopuri principale: stabilirea nivelului de conștientizare în rândul tinerilor moldoveni a manifestărilor și impactului corupției și oferirea unei platforme scriitorilor creativi pentru a-și prezenta perspectivele asupra cauzelor, manifestărilor și impactului corupției și practicilor corupte.

Criteriile de eligibilitate pentru concurs sunt:

# Participanții trebuie să locuiască în Moldova.
# Solicitanții trebuie să aibă vârsta de 16 – 20 de ani.
# Eseurile trebuie să fie între 1-2 pagini lungime.
# Eseurile trebuie să fie lucrul participantului, nici de cum plagiere sau ajutor din partea altor persoane.
# Lucrările trebuie să fie în limba engleză.
# Participanții trebuie fie dispuși să vină în capitală, în cazul în care eseul lor este selectat pentru runda finală, care va avea loc la Chișinău.

Premiile pentru câștigători:

# Locul I

# Locul II

# Locul III


Pentru participa , trimite e-mail-ul cu numele, vârsta, universitatea sau școala și informațiile de contact (adresa de e-mail, numărul de telefon) la [email protected]. Lucrările pot fi transmise până pe data de 27 iunie.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente