După ninsorile din aprilie, în fața Bibliotecii Naționale, a căzut un platan. Unul viguros care a crescut decenii la rând. La două luni după ninsoare, copacul încă mai era în fața bibliotecii, răsturnat și bucățit, cu rădăcina încă vie îngropată în mormanul de asfalt. Un grup de tineri și-a propus să reînvie memoria acelui copac „decedat”. De aceea, azi, aceștia au inaugurat în scuarul bibliotecii o zonă de agrement cu mobilă confecționată chiar de ei.

Echipa a fost formată din

#Mihai Stamati – designer, coordonator de proiect

#Pavel Obreja – sculptor

#Ion Zbancă – designer

#Andrei Zbancă – designer

Echipa #diez a scris despre acest proiect aici.

Mai jos vă propunem să vedeți cum a avut loc deschiderea

IMG_2897

IMG_2902

IMG_2908

IMG_2909

IMG_2911

IMG_2926

IMG_2929

IMG_2930

IMG_2939

IMG_2952

IMG_2956

IMG_2959

IMG_2961

IMG_2974

IMG_2991