Atenție, ambuteiaj în tot orașul! Circulația rutieră pe o porțiune din strada București este sistată

9

Strada București este închisă în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin, din motiv că au loc lucrări de reabilitare a colectorului menajer din strada București. Astfel, în urma acestor sistări de circulație în oraș s-a format un ambuteiaj enorm.

Circulația rutieră pe strada București din capitală este sistată în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin începând de astăzi și până pe 25 august. Astfel, rutele 3, 10 și 24 nu vor mai ajunge la Telecentru, în acest sens a fost creată o rută temporară de autobuz care va asigura conexiunea dintre sectorul Centru și cartierul Telecentru.

În perioada menționată conexiunea dintre sectorul Centru și cartierul Telecentru, pe durata lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. București, a fost creată o nouă rută temporară, care va circula la un interval de 10 minute, de la ora 06:00, până la ora 21:50, iar costul călătoriei va fi de trei lei. 

Ruta de autobuz se va numi: „Centru – Telecentru” și va avea itinerarul: str. Bănulescu-Bodoni (Grădina Publică ,Ștefan cel Mare), A. Mateevici, V. Alecsandri, Șoseaua Hâncești, str. Miorița, Gh. Asachi, str. V. Alecsandri, A. Mateevici, M. Eminescu, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Bănulescu-Bodoni.

Ruta de troleibuz nr. 3 se suspendă. Itinerarul rutei de troleibuz nr. 2 se modifică: de la str. Gh. Asachi troleibuzele vor circula pe str. Pan Halippa, Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Rutele de troleibuz nr. 10 și nr. 24 se scurtează până la str. 31 august.

Potrivit, serviciului „Info Trafic” al Inspectoratului Național de Patrulare se circulă greu nu doar pe strada București și străzile adiacente.

Ambuteiaj s-a format și pe străzile:

#Ismail, de la D. Cantemir în direcția sensul giratoriu TUTUN CTC;

#Calea Moșilor, direcția de deplasare str.Ismail;

#T. Vladimirescu, direcția de deplasare str.Vadul lui Vodă;

#nodul rutier Tutun CTC;

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente