Comunitatea tinerilor activi din țară se extinde. Participă la Forumul Tinerilor Lideri din Moldova

142957-636246762665487770-16×9
Foto: Lynda.com

Asociația Obșteasca „Tineretul Găgăuziei” și Asociația Slovacă pentru Politică Externă (SFPA) prin proiectul finanțat de EuropeAid, GaMCon, au decis să creeze și să lanseze o platformă pentru comunitatea tinerilor din Republica Moldova- Forumul Tinerilor Lideri din Moldova (FYLM).

Tinerii lideri activi sunt pietrele de temelie la construirea unei țări moderne și democratice. Ideile lor inovative și entuziasmul lor pot contribui la dezvoltarea comunității și la modernizarea țării. Pentru ca vocea lor să fie auzită, trebuie să le fie oferită oportunitatea de a lucra împreună, de a dezvolta idei comune și de a găsi soluții pentru a depăși problemele cu care se confruntă în dezvoltarea comunității.

Ce este FYLM:

#1. Forum pentru noi idei moderne

#2.Stabilirea Grupurilor de acțiune pentru tineret

#3. Interconectarea noii generații de Lideri

#4. Întâlnire pentru comunitatea de tineret din întreaga Republica Moldova FYLM începe pentru prima dată în acest an.

În perioada 29 iunie – 1 iulie, 60 de tineri lideri din întreaga Moldova vor avea ocazia să afle mai multe unul despre altul, despre comunitățile lor și, împreună cu managerii de proiect cu experiență, să identifice problemele cele mai presante ale propriilor comunități și să caute modalități de rezolvare a acestora. Pentru mai multe informații, vizitați pagina web a FYLM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente