Vară în calendar și soare în afară. Aceste două lucruri sunt indiciile perfecte că trebuie să petreci timpul cât mai frumos. Cu atât mai mult că este și weekend și programul îți permite. Echipa #diez te ajută să găsești evenimente bune pentru ziua de duminică, iar ție îți rămâne doar să alegi compania potrivită și să ieși din casă.

#Festivalul Tânărului Meșteșugar

Meștesugar

Festivalul Tânărului Meșteșugar revine. Tinerii artizani pasionați de crearea manuală a diverselor obiecte, modelarea lemnului sau metalului, olărit, coaserea portului popular, vor participa cu lucrările sale la Festivalul Tânărului Meșteșugar care se află la cea de a treia ediție. Vă plac lucrurile frumoase făcute de meșteșugari din Moldova vizitați acest târg. Mai multe detalii vezi AICI.

#SUN DĂ-I FEST

sun day

SUN Dă-I Fest vă aşteaptă cu muzică bună alimentată de la energia soarelui, cu expoziţii de tehnologii de energie regenerabilă şi de inovaţii eco ale tinerilor. Târguri de meşteşugărit şi produse eco, jocuri interactive pentru copii şi maturi, experimente ştiinţifice, mâncare gustoasă şi bătură savuroasă – sunt câteva din ingredientele SUN Dă-I Fest. Evenimentul va fi organizat pe 10 iunie, între orele 12.00-21.00, în Grădina Publică Ştefan cel Mare şi Sfânt. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Bac Matematică. Examen Simulat

BAC

Ești absolvent și vrei să te pregătești pentru examenul de BAC la Matematică? Centrul de Predare a Științelor Exacte organizează o simulare a acestui examen. Ce-i interesați sunt așteptați, duminică, ora 09:00 la Hotel Vila Verde, str. Grenoble 110. Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#The Faces of Eve — Expoziție de Artă Сontemporană

Arta

Vă place arta contemporană? Galleria Concept Store vă invită la Expoziția de Artă “FEȚELE EVEI“ a Victoriei Cozmolici. Intrarea la eveniment este liberă. Cei interesați pot merge la această expoziție în perioada 10-28 iunie între orele 10:00-18:00 strada Mihai Eminescu 41/1. Mai multe detalii vezi AICI.

#JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

Jurassic-World-Fallen-Kingdom-Movie-Review-1

Cu toate miracolele, aventurile și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare și de succes francize din istoria cinematografiei, noua peliculă surprinde întoarcerea personajelor și a dinozaurilor preferați, împreună cu noile specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând. După închiderea parcului tematic „Jurassic World” de pe Isla Nublar, dinozaurii se plimbă liberi pe insulă timp de patru ani, până când o erupție vulcanică le amenință existența. Claire Dearing, fostul manager al parcului, a înființat acum Grupul de protecție al Dinozaurilor, o organizație dedicată salvării acestora. Pentru a o ajuta să salveze dinozaurii rămași pe insulă, ea o recrutează pe Owen Grady, o fostă dresoare de dinozauri care a lucrat în parc. Owen încearcă, de asemenea, să-l localizeze pe Blue, ultimul rămas din cei patru dinozauri pe care i-a dresat și care a fost lăsat în urmă pe insulă, descoperind totodată o conspirație care ar putea perturba ordinea naturală a întregii planete.

Jurastic parc Jurastic parc1