Cea de-a patra ediție FOSFOR Electronic Music Festival va aduce în scenă DJ Nad, Vzorov, Markus Lawyer și trupa Icecream, Kovalenсo Gennadi, Antony Waldhorn, FLADE. La festival vor mai participa Dj Sunny Fish și Stiven Rain, care au câștigat concursul de pe pagina oficială de Facebook a festivalului și Dj WAYR va fi în debut pe scena FOSFOR.

Ediția din acest an va avea loc pe 30 iunie, la Goodzone, cei prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să asculte cele mai reușite seturi ale celor mai tari DJ din Moldova și Europa.

1 2

Pe lista DJ-ilor moldoveni se vor adăuga 3 Headlineri internaționali: Bang la Decks (Grecia), Brohug(Suedia), Apashe (Belgia/Canada).

5

#Bang la Decks e un duet, care face muzică în stilurile Tropical, Bass, Jungle Music. Piesa “Utopia”, compusă de ei, a devenit cel mai popular și mai dansat hit al anului 2013. Piesa a fost apreciată de mulți DJ renumiți, cum ar fi Avicii, Afrojack, Deniz Koyu, R3HAB, Benny Benassi.

#Brohug e un trio muzical, format din DJ și producători de muzică din Stockholm. Băieții aderă la stilurile Bass house, Tech house, Deep house și sunt rezidenții casei de discuri “Confession”.

#Apashe este un producător canadian de muzică, născut la Bruxelles. Lucrările sale timpurii au putut fi auzite în jocurile video Assassin’s Creed și Watch Dogs. Anul trecut, piesa “Battle Royal”, lansată de el, a devenit coloana sonoră a filmului “Kingsman 2”.

3

4

Biletele pot fi procurate online pe site-urile Afisha.md, Mticket.md, Fest.md, în magazinele Enter (Chișinău), la casele Bisconcert bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și la sediul companiei Simpals (Ion Neculce 5) și cel al companiei Mticket (str. Melestiu 16/2).

Vă reamintim că au mai rămas câteva zile, în care puteți profita de prețul cel mai mic, și anume 150 lei. Din 10 iunie, biletele vor costa deja 200 de lei. 

Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.