Evenimente minunate și mult așteptate pentru sâmbătă, 9 iunie. #diez vă recomandă să fiți cei mai activi

family-holiday

Cum e vara? Vă distrați? Echipa #diez vă dorește să aveți o vacanță cât mai reușită și plină cu momente memorabile. De aceea, priviți mai jos câteva selecții de ale noastre care, sperăm noi, să vă fie de folos pentru ziua de 9 iunie.

#The Great British Fête – Marea Petrecere în stil Britanic

Pe data de 9 iunie sunteți invitați să descoperiți tradiționala „British Fête” – o petrecere în aer liber cu distracții, bucate şi băuturi tradiționale britanice.

Ce veți putea face la eveniment?

#Să gustați tradiționalul Fish&Chips.

#Să savurați o ceaşcă de ceai cu lapte şi dulciuri.

#Să vă distrați în zona verde pentru jocuri, perfectă atât pentru adulți, cât şi pentru copii.

#Să faceți cunoştința cu ONG-urile de caritate britanice care activează în Moldova, şi să aflați despre investițiile britanice în Moldova.

Iar la finalul petrecerii vă veți odihni  cu muzica invitaților speciali, o trupă de country-folk din Marea Britanie. Denumirea trupei şi programul complet al festivalului vor fi anunțate în curând pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii.  Intrare este  liberă Deschiderea oficială – 12:00, iar Concertul – 18:00

Pagina evenimentului.

#Luna Amară live in Chișinău

Luna Amara (OFFICIAL) -este o formație de muzică rock, originară din Cluj-Napoca și fondată în 1999 sub numele de Tanagra Noise de către Nick Fagadar (voce, chitară), Gheorghe Farcaș (chitară bass). La scurt timp, alți artiști au completat trupa, elementele nou-introduse fiind remarcabile, un instrument aparte, mai rar întâlnit în muzica rock, fiind trompeta (interpretată de Mihnea Blidariu).

Trupa revine  la Chișinău  și poate fi admirată la CLUB SEVEN, ora 19:00.

Biletele pot fi procurate aici. În ziua evenimentului – 150 lei.

Invitați speciali

Denorm – un nou proiect muzical în care sunt implicați muzicienii din așa proiecte cum ar fi: (Alternosfera, HeadSwitch și Synops)

The Wax Road – o trupă de Hard – Rock / Blues din Ungheni.

Pagina evenimentului:

#Макс Корж

Vara promite a fi una fierbinte și asta se datorează unui grandios eveniment!  Maks Korj, unul dintre cei mai carizmatici interpreți din Belarus, care a cucerit publicul prin hiturile sale îndrăznețe, va concerta la Chișinău în cadrul turneului său! Evenimentul va avea loc la Moldexpo, pavilion 2. Nu rata un show de excepție, unde adevărata muzică va curge prin vene, iar piesele îndrăgite vor răsuna încontinuu.

Maksim Korj – un tip simplu, dintr-un oraș provincial, a reușit să-și facă cunoscute piesele prin multă ambiție și muncă, care, în scurt timp au ocupat locuri de frunte în topurile muzicale. „Мотылёк”, „Малый Повзрослел”, „Оптимист” – sunt doar câteva din hiturile care au adunat milioane de fani, iar acum vine și la Chișinău să cucerească publicul nostru. Artistul va lăsa să te scufunzi în propriul său univers și apoi să descoperi adevăratul astral în care numai cei mai devotați îl vor înțelege.

Pagina evenimentului aici.

#Deadpool 2

Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai “hot” bufetier al cafenelei în care lucrează. Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri.

Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul “Cel mai bun amant”.

iuyt

#Days Are Done | Duet britanic de muzică folk-country

Pe data de 9 iunie, începând cu ora 18:00, sunteți invitați la concertul trupei britanice de muzică folk-country „Days Are Done”.

„Days Are Done” este un duet din Kingston upon Thames. Piesa lor de debut „Turns to Dust’ a fost difuzată la BBC Radio 2 și live la sesiunile Nashvilles WSM & both Gaby Roslin & Robert Elms BBC Londra. Duetul este format din Emmy Kay și Adam Lewis.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente