Cele mai bune filme pot fi proiectate gratuit în localitatea ta. Cum te poți înregistra la CRONOGRAF Tur 2018

cronograf

Caravana CRONOGRAF Tur 2018 se pregătește să își reia traseul și în acest an unde pe parcursul întregii veri se vor organiza proiecții cinematografice în mai multe localități din țară.

OWH Studio, organizator FIFD CRONOGRAF lansează concursul de selectare a 20 de localități unde se vor proiecta gratuit cele mai bune filme autohtone cât și filme internaționale. Turul cinematografic va fi organizat în perioada iulie-august 2018.

Echipa OWH Studio va asigura tot echipamentul necesar pentru proiecție (ecran, proiector, boxe), filmele și afișele, iar localitățile selectate vor trebui doar să asigurare o sală sau a un spațiu amenajat în aer liber, precum și să promoveze evenimentul în localitate, astfel încât prezența spectatorilor să fie cât mai mare.

Organizat pentru al cincilea an consecutiv, CRONOGRAF Tur, realizat în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării; Centrul Național al Cinematografiei; TV5 Monde; Uniunea Cineaștilor este un proiect cu tradiție care a fost lansat pentru a suplini lipsa cinematografelor din satele și raioanele țării. Spectatorii vor avea ocazia să se delecteze cu povești remarcabile și să cunoască cele mai noi producții în materie de documentar.

Persoanele interesate pot completa formularul de participare până la data de 20 iunie 2018.

Mai multe detalii despre turul cinematografic puteți găsi pe pagina de Facebook și site-ul oficial  www.cronograf.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente