„Grow Me Up” este un proiect care tinde să contribuie la soluționarea câtorva probleme semnificative pe care le au tinerele din Moldova. Ținând cont de aceste probleme, proiectul și-a propus, drept scop, prin intermediul trainigurilor, dezvoltarea pe plan personal și profesional a tinerelor.

Proiectul vine cu o nouă provocare pentru toate tinerele cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, care tind să se inițieze în politică.

Cu genericul „Ladies in Politics” , Grow Me Up își propune să creeze o comunitate de tinere dornice să afle de la doamne cu o vastă experiență în domeniu, cum este să fii politiciană, care sunt normele de conduită ale unei doamne ce activează în acest domeniu, care sunt barierele prin care trece o persoană politică pentru a-și atinge scopurile și, desigur, cum să livrezi discursuri persuasive, ce motivează și educă publicul.

Training-urile se vor desfășura de pe data de 19 iunie până pe 29 iunie, zi în care se vor face totalurile. Participantele vor avea ocazia să-și expună impresiile despre cele învățate pe parcursul celor 4 training-uri.

Nu ratați șansa de a vă iniția în politică și să vă înscrieți la acest proiect educativ. Data limită pentru înscrieri este data de 15 iunie. Aici găsești link pentru înregistrare.