„De luni mă găsiți la Primărie”. Ion Ceban și-a anunțat demisia din funcția de secretar și de purtător de cuvânt al lui Igor Dodon

images_cms-image-000043030

Ion Ceban și-a anunțat demisia din funcția de secretar și de purtător de cuvânt al președintelui Republicii Moldova. Conform declarațiilor lui Ceban, el se va concentra pe proiectele legate de municipalitate și poate fi găsit în orice zi la Primărie, inclusiv și în weekend.

„Am discutat mult timp cu domnul Președinte și am decis împreună că, începând cu ziua de astăzi, îmi prezint demisia din funcția de secretar și de purtător de cuvânt. Începând cu ziua de luni, de la ora 8.00, inclusiv în week-enduri, mă găsiți la Primărie și o să lucrez la proiectele legate de municipalitate. Mă voi dedica în totalitate activităților pentru bunăstarea Chișinăului”, a menționat Ceban.

De asemenea, acesta a anunțat și despre trei proiecte de decizie pe care urmează să le implementeze.

„Pentru început e vorba de trei proiecte:

370 de medici de familie, 367 asistenți medicale și 6607 cadre didactice și educatori, inclusiv cei din suburbii, urmează să beneficieze de ajutor material de 70 de lei pentru transportul public.

Al doilea ține de instituirea de 300 de unități noi de asistenți personali pentru persoane cu nevoi speciale.

Al treilea ține de acordarea de ajutor material unic de 1000 de lei pentru 5610 cadre didactice din instituțiile de învățământ, la început de an școlar, pentru procurarea rechizitelor”, a menționat Ceban.

Reamintim că Ion Ceban a participat la alegerile locale din Chișinău pentru funcția de primar. Acesta a acces în turul doi, alături de Andrei Năstase însă a nu a obținut suficiente voturi pentru a ajunge primar. După anunțarea rezultatelor, Ceban l-a felicitat pe Năstase și i-a promis că-l va aștepta în fiecare zi, începând cu ora 8.00 la Primărie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente