(video) Cum s-au distrat microbiștii alături de fotbaliștii moldoveni în seara finalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Liverpool

fdddfd

În paralel cu pregătirile pentru meciurile amicale cu Congo (31 mai) și Armenia (4 iunie), jucătorii naționalei Moldovei au participat la un fan meeting cu admiratorii ligii campionilor. Întâlnirea a avut loc într-un local din Chișinău.

Un eveniment inedit a avut loc sâmbătă, 26 mai, la DRAFT Arena, unde mai mulți microbiști au avut ocazia de a urmări alături de jucătorii echipei naționale a Moldovei finala UEFA Champions League, dintre Real Madrid și Liverpool.

În cadrul acțiunii organizate de Federația Moldovenească de Fotbal, împreună cu Berăria DRAFT, toți suporterii au avut parte de concursuri cu multe premii, sesiune de autografe și discuții libere cu jucătorii noștri.

Luni, 28 mai, tricolorii se vor reuni în componență deplină la CSPM de la Vadul lui Vodă. Tot în această zi, în cadrul antrenamentului, mai mulți copii vor avea fericita ocazie să-i cunoască mai aproape pe membrii echipei naționale. În seara zilei de 29 mai, Echipa Națională va face deplasarea în Austria pentru a juca cu selecționatele Congo și Armenia.

Taguri: #FMF
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente