Învață cum să-ți folosești smartphone-ul pentru a crea istorii video interesante la un curs gratuit de mobile journalism

I0ZLP3OGW8

Elevii și studenții se pot înscrie la un curs gratuit de mobile journalism, în cadrul căruia vor afla tehnici interesante de utilizare a telefonului mobil pentru a se promova online. Cursul se va desfășura în luna iunie.

În cadrul acestui curs, participanții vor putea învăța și aplica în practică tehnici de filmare și editare video, vor afla cum să creeze o istorie video interesantă, cum să ia interviuri și să se promoveze online, folosind doar smartphone-ul.

Cursul va include 10 sesiuni interactive care vor avea loc în clădirea Liceului Teoretic Gheorghe Asachi în perioada 6 iunie – 1 iulie 2018. Acesta va fi predat de Dumitru Stoianov, jurnalist RISE Moldova, master în jurnalism de investigație, Universitatea din Göteborg (Suedia). La unele sesiuni vor fi invitați jurnaliști TV cu renume din Moldova.

Numărul locurilor este limitat. Termenul limită de înscriere este 3 iunie 2018. Accesați acest link pentru a completa formularul de înregistrare.

 Proiectul „Mobile Journalism for Kids” este implementat cu sprijinul Ambasadei Lituaniei în Republica Moldova.

Proiectul poate fi urmărit pe paginile de Facebook și Instagram.

mobile

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente