30 de zile de arest pentru primul suspect în cazul tânărului ucis în bătaie în fața unui club de noapte din Capitală

465x0_img_1987301_thumbs_600x440_3058371

Unul dintre luptătorii K1 suspectați că au ucis în bătăi un bărbat de 30 de ani în fața unui club de noapte din Capitală a primit 30 de zile de arest în izolator, la cererea procurorilor. 

Potrivit magistraților, numele luptătorului K1 este Pirgaru Mihai, scrie protv.md. Acesta a fost reținut ieri de către oamenii legii.

Inspectoratul General al Poliției a anunțat astăzi despre faptul reținerii a încă unui suspect în cazul bărbatului decedat în urma unei altercații violente din fața unui club de noapte din Capitală. Potrivit autorităților, și acest suspect este luptător K1, însă fără a menționa numele acestuia.

Poliția menționează că în acest caz au fost deschise trei cauze penale pentru huliganism, vătămare gravă și medie a integrității corporale, în urma căreia a survenit decesul unei persoane.

În noaptea de 19 mai, un tânăr de 30 de ani a fost ucis în bătaie, când sărbătorea ziua de naștere a unui prieten. După 6 zile de la internare, aflat în comă de gradul III, tânărul a decedat. Văduva de 29 de ani, rămasă cu un copil de 7 ani, a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care cere un singur lucru, să i se facă dreptate.

„Situația a fost în modul în care câțiva dintre „oameni” au decis că prin faptul că sunt campioni sportivi internaționali în domeniul în care activează au dreptul în oarecare măsură să favorizeze, sau, mai bine spus, să ne creeze situația asta în care ne aflăm acum cu copilașul meu. S-a creat în localul dat situația ca câțiva din persoanele expuse mai sus s-au apropiat către o domnișoară din apropiere și într’un mod oarecare o agresau prin întrebări și propuneri proaste, la care soțul meu și prietenul lui fiind cu o altă gândire a încercat să o ajute să întrerupă convorbirea cu oamenii cointeresați. Sfârșitul a fost acela că soțul meu timp de o bucată de oră a fost agresat fizic,bătut cu putere și inițiativa puternică de către „campionii” care reprezintă țara noastră. Timp de o perioadă el tot nu putea respira din cauza traumelor și sângelui care îl vărsă, din cauza a zeci de lovituri cu piciorele în copul întreg și în cap”, spune tânăra în mesajul său, pe care-l găsiți integral AICI.

Soția victimei a menționat de asemenea într-o înregistrare telefonică că suspectul principal ar fi Aurel Ignat. Informația nu a fost confirmată de autorități.

Potrivit autorităților, persoanele care vor fi găsite vinovate riscă până la 15 ani de închisoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente