Visezi la o experiență internațională de voluntariat? Devino membrul organizației de caritate „Tools for self reliance” și vizitează Marea Britanie

y
Foto: De Meibloem

Tools for self reliance este o organizație de caritate din Regatul Unit, înființată în 1980. Misiunea căreia este să contribuie la reducerea sărăciei în Africa prin colaborarea cu organizațiile partenere și susținătorii din Marea Britanie, pentru a le permite oamenilor să construiască mijloace de trai viabile și durabile.

Voluntarii fi preponderent în sediul din Netley Marsh, care este aproape de Southampton. Tools for Self Reliance este alcătuit dintr-o echipa de 7 lucrători. Pe lângă lucrători, la organizație lucrează peste 780 de voluntari în Marea Britanie, dintre care 130 sunt la sediul Netley Marsh.

Câteva exemple de sarcini pentru voluntari:

# Renovarea (curățarea) sculelor de mână sau mașină

# Verificarea kitului

# Reamenajarea mașinii de cusut

# Ambalarea mașinii de cusut

Voluntarul va locui într-o casă cu cinci dormitoare, în imediata apropiere de sediul Tools for Self Reliance. Voluntarii vor avea propriul dormitor, dar vor împărți zonele comune cum ar fi bucătăria, baia și salonul cu ceilalți voluntari. Voluntarul va lucra de luni până vineri în intervalul orelor 09.00 – 17.00, cu o pauză de ceai de 30 de minute la orele 11.00 – 11.30 și o oră de prânz în intervalul 13.00 – 14.00. Indemnizația per voluntar este de 65 de lire sterline săptămânal. De asemenea, voluntarii vor primi un concediu anual de 25 de zile pentru un proiect de 12 luni plus vor avea liber de toate sărbătorile naționale.

Mai multe detalii despre proiect găsiți aici 

Candidații interesați sunt rugați să trimită CV-ul și o Scrisoare de Motivare (ambele în limba engleză) la adresa de e-mail [email protected] până pe data de 08/06/2018, menționând în subiect „EVS UK”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente