În parcul Râșcani vor fi amenajate minibilbioteci stradale, bănci și urne confecționate din țevi și materiale reciclate

Concurs foto

Parcul Rîșcani de pe str. Braniștii, sect. Rîșcani, a devenit locația câștigătoare în cadrul concursului „Termoelectrica amenajează un spațiu public”. Prin urmare, intreprinderea urmează să efectueze gratuit lucrările de amenajare cu bănci, urne și minibiblioteci stradale, confecționate chiar de către angajații întreprinderii, din țevi și alte materiale reciclate.

În cadrul concursului au fost înscrise circa 40 de propuneri de locații, dintre care 35 au fost selectate (cele cu adresele indicate) și supuse votului public desfășurat pe pagina oficială de Facebook a Termoelectrica S.A.. Parcul Râșcani din str. Braniștii a devenit câștigător după ce a fost propus în concurs de către mai mulți locuitori ai sectorului Râșcani și a fost susținut cu cele mai multe voturi.

Sondaj final

Concursul a fost public și transparent, cetățenii au avut posibilitatea singuri să decidă ce spațiu public necesită amenajat.

Echipa implicată în amenajarea parcului urmează să definească tipurile de lucrări ce necesită a fi efectuate, numărul necesar de bănci, urne și minibiblioteci, care urmează să fie instalate. Lucrările de amenajare urmează a fi efectuate de către angajații Termoelectrica, iar investițiile financiare vor fi suportate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor de dezvoltare.

Inaugurarea parcului va avea loc sâmbătă, 16 iunie, ora 10:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente