Criza deșeurilor din Bălți continuă. Nicolai Grigorișin cere din nou ajutorul Guvernului în soluționarea acestei probleme

poza-gunoi-balti_46156900

Primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, s-a adresat personal premierului Pavel Filip cu rugămintea de a soluționa criza gunoiului care s-a acutizat în luna ianuarie a acestui an. Pavel Filip i-a promis să rezolve această problemă într-un timp cât mai scurt.

Cei doi au avut o discuție la acest subiect, astăzi, la Bălți, unde premierul a participat la un eveniment de deschidere a unei fabrici de cusut. Pavel Filip l-a asigurat pe Grigorișin că această criză va fi depășită. „Chiar dacă mâine e sâmbătă, eu am să sun și vom decide cum vom proceda mai departe”, a declarat premierul.

De câteva săptămâni, străzile orașului Bălți sunt din nou necurățate, deoarece poligonul este închis. Administrația poligonului nu permite autospecialelor din Bălți să descarce acolo deșeurile până când primăria va achita datoria de peste 2 milioane de lei. La rândul său, reprezentanții autorităților locale susțin că nu au bani pentru achitarea acestei sume și, totodată, nu dispune de un alt teren pentru transportarea gunoiului din oraș.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente