Festivalul Internațional al Baloanelor cu aer cald devine deja o tradiție în Moldova. Cea de-a V-a ediție a festivalului se va desfășura în perioada 24-27 mai. În acest an se vor aniversa 10 ani de ballooning în Moldova, iar evenimentul se anunță a fi unul grandios și inedit.

Orheiul Vechi a fost ales drept locație pentru zborurile de dimineață, ceea ce va oferi evenimentului splendoare și va permite accesul liber pentru vizitatori, atât din țară, cât și din străinătate. Zborurile de seara și spațiul amenajat pentru Festival vor fi la Centrul de Instruire al S.A. Moldtelecom, s. Ivancea.

Aerobis Ballon Fiesta este unicul festival de baloane cu aer cald din Moldova care se va transforma din acest an, într-o veritabilă tradiție moldovenească. Zborul cu balonul este o experiență deosebită pentru toţi pasionaţii de aventuri, iar Moldova văzută de la înălţime este magnifică, prin urmare festivalul a fost inclus în Agenda evenimentelor cultural turistice „Pomul Vietii”.

Ediția din anul curent va întruni circa 12 echipe din 6 țări și va fi vizitată de peste 2000 de oameni. Aerobis vă asigură că fiecare moment pe care îl petreceți în înaltul cerului va fi plin de amintiri extraordinare.

Mai multe detalii despre festival urmăriți pe pagina de Facebook și pe site-ul oficial al evenimentului.