Ai vrea să afli mai multe despre urbanizare? Participă la un training în Belarus și începe schimbarea în orașul tău

MG_4943_01-e1463400844343

Cooperation and Development Network anunță recrutarea participanților pentru trainingul regional din cadrul proiectului „Urban Steps for Resilient Future – Building Youth Activism in Eastern Europe”. Acesta se va desfășura în perioada 04-08 iulie la Grodno, Belarus și va reuni participanți din Belarus, Moldova, Ucraina și Rusia.

Acest training va permite tinerilor să analizeze orașul în care trăiesc (să gândească la nivel global) și să desfășoare activități la nivel local, ceea ce va îmbunătăți comunitatea lor.

Acesta este unul dintre cele patru training-uri regionale care vor avea loc în a doua fază a proiectului. Bazându-se pe activitățile manifest și planul de agrement care au fost dezvoltate în prima fază, participanții vor avea posibilitatea de a afla mai multe despre urbanizarea alternativă, de a face o analiză generală (factorii politici, economici, sociali, tehnologice, de mediu și juridici), de a face schimb de practici bune și rele pentru a compara unele probleme locale pe care ar dori să le rezolve în orașele/țările lor. Accentul real al formării în Grodno se va pune pe rolul spațiilor publice în dezvoltarea comunităților urbane.

Mai multe detalii despre scopurile și obiectivele proiectului găsiți AICI!

Se așteaptă ca participanții să creeze planuri de acțiune locale implicând alți participanți din aceleași țări, să mobilizeze alte persoane și să organizeze evenimente comune în a treia etapă a proiectului (septembrie-octombrie).

Limba de lucru va fi rusă.

Înregistrați-vă prin completarea formularului până pe 3 iunie. În cazul în care aveți întrebări, scrieți la: [email protected]

Termeni și condiții:

Cazarea, masa, spațiul de lucru, transportul și cheltuielile de viza ale participanților vor fi pe deplin compensate de organizatori.

Alte detalii despre proiect găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente